Stockholm

Från baguetter till svenssonkryssning


Vitt vitt vitt.


Martin är en riktig fena i köket


God middag!

Freezing är det här. Pratade med mamma i telefon på väg från bussen till Jannike och Martin’s lägenhet, men var tvungen att avsluta för att mina fingrar typ höll på att frysa till is. I morgon måste jag köpa vantar.

När jag kom fram ikväll så mötte jag upp med Anna. Hon bodde i Paris i sju år efter hon slutat sudenten, men bor nu i Stockholm med sin grekiska pojkvän. Först tänkte vi ta ett glas på Oleary’s på centralen. Men där luktade det popcorn och med närmre eftertanke så verkade det inte alls lockande med tanke på alla män i 50-årsåldern. Så vi gick och satte oss i baren på SAS Radisson. Så mysigt ställe. Varför går man inte till hotellbarer oftare? Visste du föresten att de har en Skybar på Radisson Anna? Det skulle vi ju gjort! Nästa gång 🙂
Vi pratade Paris, dialekter, kulturkrockar, jobb och annat trevligt som jag inte kommer ihåg. Vi hade så trevligt att jag helt glömde bort tiden. Blev senare än jag tänkt men jag är ju på semester, hihi.

Tack så mycket för det, det var riktigt kul att träffa dig och jag hoppas vi snart ses igen!

Jannike kom och mötte mig sen och när jag kom hit så stod Martin i köket och gjorde wok med grönsaker och fläskfilé. Mums! Sen har vi tittat på How I met your mother(nya trendflugan i Sverige verkar det som…?) och American Idol. Haha, lika kul varje gång! Alltså vissa har verkligen ingen självinsikt…

Nej nu får jag sova. I morgon ska jag göra lite ärenden, sen kanske lunch med Jannike och lite shopping. På eftermiddagen träffa Robin. På kvällen Stockholm-Mariehamn över natten. Direkt från Vive la France till Svenssonkryssning, haha 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.