C'est la vie

Je suis arrivé en Suède


Vi ses om en vecka mina fina Converse

Hejdå Converse, trenchcoat och torra trottoarer. Hej vinterkängor, vinterjacka och SNÖ. Så mycket snö! Jag förstår att ni är trötta på det här i Sverige men jag tycker det är så mysigt, haha! Inte alls så farligt sonm jag förväntat mig. Och solen sken så fint på vinterlandskapet i början av resan. Och den friska vinterluften när jag steg av flygplanet.. aah. Härligt! 🙂

Nu sitter jag på flygbussen till Stockholm från Skavsta. Har mitt mobila bredband så jag kan surfa, hehe.
Gissar att vi kommer komma fram om ca 20 min. Flyget var 30 minuter försenat och det var typ ingen luft varken på flygplatsen eller flygplanet. Usch det var en jobbig flygresa. Försökte sova i de extremt smala och obekväma flygstolarna. Det gick väl sådär.

Flygbussen är full med asiater som fotar med sina avancerade systemkameror. Très clichée I must say. Och så Stockholmare med svengelsk accent. Gnälliga svenska tjejer på flygplatsen som tyckte ”det var så jävla varmt, och så jävla trångt och så jävla skit, luktar jävligt äckligt med.”
Men det är väl för härligt? Allt är som det ska vara.
Vive la Suède!

Nu håller mitt batteri på att dö, så ska runda av. Vi hörs ikväll. Eller i morgon. Blir nog inte jättemycket inlägg denna veckan.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.