C'est la vie

Intet nytt på någon front alls

Jag sitter och skriver på en sak som jag måste skicka in snarast. Tyvärr har jag skrivkramp. Ni vet när man MÅSTE skriva och det inte är någonting som är särskilt roligt att skriva om? En tråkig, informativ och formell text där man skriver om samma mening tre gånger för att det inte låter bra? En massa ordbajsande med andra ord. Ja så är det. Att blogga går bra men då skriver jag ju om det jag är intresserad av och för att jag vill skriva om just det. Jag försöker hitta boende med, men utan vidare framgång. Jag har uppdaterat pap.fr fyra gånger sen igår kväll och intet nytt på västfronten. Eller någon front för den delen.

Nej, nu ska jag skriva en stund till, sen tar jag paus från datorn och drar ut i solen. Jag ska träffa Ina om ett tag vid Villiers för lite soldyrkande och skitsnack på lämplig terass. Betydligt mer trevligt!

0

0 kommentarer