Things I like

Inte ett moln så långt ögat kan nå

 

 

Jag gjorde en god iskaffe efter lunchen igår. Det är ju så enkelt att göra så jag förstår inte riktigt varför jag inte gjort det innan. Jag hade en gammal mugg från Starbucks så jag tog med det ut och gick till parken. I de flesta parker i Paris får man inte lov att sola i bikini, men här vid mig är det många som gör det. Jag bestämde mig för att följa strömmen. Christophe var iväg igår hela dagen och fiskade med en kompis. Jag måste säga att det var otroligt skönt med en lugn söndag för mig själv. Jag låg i parken och lyssnade på härlig svensk sommarmusik, åt körsbär och bara njöt. Jag ska göra det oftare. 

 

 

Nu sitter jag på kontoret och är lite smått bitter över att behöva sitta inne när det är så fint väder ute. Jag hade ju hellre legat i parken idag med om man säger så. Det är bara att bita ihop. Snart är det helg igen.

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det låter som en alldeles perfekt söndag. Skönt att sommaren äntligen hittat till Paris! En av många bra saker med just sommaren är att man kan njuta av långa ljumna kvällar. Det gör med andra ord inte så mycket att man måste jobba några timmar mitt på dagen 😉 Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka! Kram

  • Felicia

    Hej! Jag kommer till Paris med en kompis imorgon bitti och stannar till lördag. Vad heter parken vid dig? Vi tänkte nämligen ha picknick nån av dagarna men vore härligt om man får sola i bikini också! Toppenbra blogg du har! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.