C'est la vie

The Never Ending Story

 

 

På lördag ska jag och Christophe på bröllop i Carnac, närmre bestämt ligger det på atlantkusten i provinsen Bretagne. Det är bara ett problem. Jag har inget att ha på mig. Idag efter jobbet åkte jag bort till Champs Elysées eftersom det är enda stället där butikerna har öppet sent. Jag kom inte hem förrän halv tio. Helt slut och hungrig som en varg. Tror ni att jag hittade någonting? Nej, självklart inte. Jag har letat ÖVERALLT efter en passande klänning (det här störiga att man inte får bära vitt eller svart hjälper ju inte direkt) men hittar verkligen ingenting. Jag har gått genom hela Galeries Lafayettes, Zara, Mango, Sandro, Kookai, H&M, Benetton, Massimo Dutti, Naf Naf… allt! Jag har hittat ett par skor men de ska ju passa ihop med klänningen också.

 

Christophes kollegor tipsade tydligen om BCBG Max Azria som ska ha fina klänningar så jag ska gå dit i morgon.

 

Jag är en butik från att gå till Sacre Coeur och be en stilla bön.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.