C'est la vie

In the meanwhile

Bilder från igår.


Uppe på Centre Pompidou


Mi amore ♥


Dyrt kaffe på terassen


Efter lite strosande i Marais hamnade vi i Tuileries på några stolar. Som vi fick slåss för!


Liza och Natalie kom förbi och sa hej. Med sina fina matchande kjolar, hihi 😉

Sophia är iväg för att gå några timmar på Louvren. Jag sa redan innan hon kom hit att dit går jag INTE igen. Jag tycker inte om Louvren alls, det är för stort och alldeles för mycket folk. Om jag ska vara helt ärligt så är jag inte heller särskilt konstintresserad. Jag gillar fotoutställningar, teater och konst som har någon historia som jag är intresserad av men i övrigt så skippar jag helst konstrundor.

Däremot sitter jag nu med träningskläder på mig. Jag hade tänkt ta en löprunda så fort frukosten smält i magen. Efter det ska jag möta upp Sophia för lunch. Sen blir det St Germain, shopping och Eiffeltornet. Mina fötter är aningen möra efter dessa dagars promenerande…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.