Vardagslyx

In one week I will be there


En café creme med en billig skvallertidning följt av en spontan biofilm en söndag.


Toi et moi, ensemble.

Måndag idag som sagt. Vid denna punkten om en vecka sitter jag (förhoppningsvis) på planet som ska ta mig till Paris. Tillbaka till kärleken och mitt andra hem.

Tänk er semester och sovmorgon varje dag i över 3 veckor! Att göra precis vad som faller mig in. Kunna ligga och glo på film en förmiddag, bara för att jag kan. Få en godnatt-puss varje kväll innan jag somnar. Kaffemys och pratstunder över ett gott glas franskt vin med vänner utan ångest för att jag inte sitter hemma och pluggar(vi håller tummarna att jag klarade tentan i fredags va?! Annars har jag omtenta två dagar efter att jag kommit hem…). Nybakade pain au chocolats från boulangeriet till lördagsfrukosten. Inga sena kvällar vid busshållplatsen på väg hem från jobbet. Plusgrader!

Dessutom kommer Christophe vara ledig i mer än en vecka. Så sjukt mysigt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.