Italy

I’ll be back soon

 

Nu sitter vi vid vår gate och väntar på att gå på flyget. Det ska på ett sätt bli skönt att komma hem. Få sova i min egen säng, återgå till mina sedvanliga träningsrutiner och slippa trängas med en miljon turister på fullsatta bussar. Samtidigt känns det tråkigt att åka för det var massor som vi inte hann med. Jag tror nästan att det får bli en resa dit snart igen. Kanske i höst redan. Jag älskar ju Italien. Maten, kulturen, människorna, språket, livsstilen, klimatet…

 

Det som är bra med att åka flera gånger till samma platser är att för varje gång så lär man sig någonting nytt. Vilka områden som helst ska undvikas och vilka man gärna återvänder till. Små smultronställen att lägga på minnet. Mysiga restauranger och caféer som serverar gott kaffe. Dessutom har jag nu bockat av Colosseum, så det behöver jag inte se igen. 

 

Nu är det dags att boarda. Vi hörs från Sverige! 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.