C'est la vie

16 hours ago

 

Här stod jag för 16 timmar sedan. Med en fantastisk utsikt över Rom. Tänk att vi var nära på att inte besöka Villa Borgese?! Vilken miss det hade varit. Det var utan tvekan höjdpunkten på helgen. Jag kommer skriva mer om det sen.

 

Jag vaknade till ett dimmigt Malmö i morse. Trött som bara den och ingen frukost i kylen. Inte för att jag någonsin hinner äta på morgonen, men ändå. En ostmacka hade inte suttit fel nu när jag sitter på ett försenat tåg till Köpenhamn. Till min stora glädje så har det börjat bli lite varmare under helgen så i stället för vinterjackan kan jag ha min lite tunnare jacka från COS. Fast det är fortfarande en temperaturskillnad på 10 grader. Det är betydligt skönare att kunna gå i t-shirt, slappa jeans och sandaler. Jag har inte saknat mina boots de senaste fyra dagarna. 

 

Jag saknar värmen och solen. Kan jag få åka tillbaka? 

 

//16 hours ago I was standing here, with this amazing view over Rome. I can’t believe we almost didn’t visit Villa Borghese. I am so glad we decided to go there our last day. It was without a doubt the highlight of our weekend. I’ll write more about this fantastic park soon. 

 

This morning I woke up to a misty Malmö. Tired and hungry, but nothing similar to breakfast in my fridge. Now I’m on my way to work and of course the train is delayed (surprise). The winter seems to slowly change to spring here in the north, but it’s still 10 degrees colder here than in Rome. I have a feeling I won’t be able to use my new sandals for another 1,5 months.

 

I miss Rome, the sun and the 25 degrees already. Can I please go back?

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *