Vardagslyx

ICE BABY ICE

 

Min kväll igår var helt perfekt. Först ett positivt besked per mail, sedan god middag följt av en ännu godare efterrätt (se bilden) och sedan ännu ett roligt besked från syster. Jag somnade gott sedan kan jag lova er. Idag kommer jag åka iväg hela eftermiddagen så jag ska passa på att fixa lite grejer här hemma nu.

 

Vad skönt att det är fredag förresten. Jag har redan flera trevliga planer för min helg.

Vad ska Ni hitta på under helgen?

 

 
0

0 kommentarer

  • Jasmine

    Det där såg himmelskt ut!! Nej, jag känner faktiskt inte en enda svensk här i Verona. Bra till en början tyckte jag men nu börjar jag sakna att ha iallafall en svensk vän här. Någon som liksom delar samma kultur, sätt att se på saker etc etc. I helgen ska vi på opera! På amfiteatern Arena här i Verona….Hmm…Det ska tydligen regna imorrn så inte optimalt att sitta utomhus då men jaja…:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.