C'est la vie

I need a maid!

Det känns lite som att jag ska dö av stress. Jag ser rubrikerna framför mig. Kunde inte sova igår för att jag låg och rabblade i huvudet allt jag skulle hinna med och komma ihåg.
Åkte till läkaren i förmiddags och gick av helt fel eftersom jag aldrig varit där innan. Kom 10 min för sent och sen fick jag vänta i en kvart. Och så måste jag till sjukhuset kl 15 för att ta prover. Suck, stön och tandagnissel!

Skulle egentligen träffat Emma nu men det fanns inte tid och hon skulle på möte så det blev för stressigt för henne eftersom jag kom hem för en halvtimme sen.
Har iafl lagat till lite lunch för om jag inte äter i detta tillstånd så kommer jag verkligen inte bli en trevlig människa i eftermiddag. Ska äta upp min falukorv och sen packa lite och bära ner lådor i förrådet innan jag måste iväg igen till MAS.

Just nu önskar jag att jag hade en personlig assistent, en hemhjälp och en betjänt som kunde packa åt mig. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.