Paris

Snart Paris igen


Snart sitter jag på flyget till Paris igen. I love!

Jisses vad snabbt tiden gått dessa veckorna hemma. Det känns som att jag kom för en vecka sedan, men jag har ju faktiskt varit här i 2 ½ vecka nu. Men nu är det dags att åka igen. I morgon eftermiddag sitter jag på flyget tillbaka till Paris.

Jag älskar verkligen att flyga! Alltså själva tiden på planet är ju relativt tråkigg och dryg, men allting innan och omkring. Jag älskar att resa överhuvudtaget! Spänningen, känslan av att man är så självständig och beger sig ut i vida världen på egen hand, utbyta tankar och erfarenheter med främmande människor och bara få uppleva saker.

Något jag inte förstår mig på är de som aldrig vill uppleva sådant. De som hellre lägger 10 000 på en väska än att åka ut och skaffa sig erfarenheter och se andra kulturer. Sen finns det ju de som inte har råd såklart, men hur man kan välja bort att resa förstår jag inte.

Tycker ni om att resa?

0 kommentarer

  • STYLE & LIFE by LEIA

    Jäpp tiden bara flyger förbi….det går för fort just nu….vill ju ha sommar i eeeevigheter:)

    Men önskar att det var jag som hade platsen bredvid dig på flyget….jisses jag måste läsa ikapp mig här….men måste få tillbaks energin först.

    kramar

  • Magdalena

    Jag gillar att resa men blir så nervös innan haha, tom nu när jag bara skulle ta tåg till stlhm haha…Men jag gillar inte att flyga o nu läste jag om det planet som skulle till paris o som försvunnit, läskigt! Hoppas din flygresa går bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.