Okategoriserade

Konsten att stressa som en idiot


Det var iafl mysigt att fika en liten stund. Stina får en alltid på bra humör! 🙂 Kommer sakna dig sjukt mycket min sötaste vän!


Kaffe + muffins = Energi!

Fy vilken jävla dag alltså. Jag känner mig så fruktansvärt stressad, omotiverad och har panik över allt jag måste hinna innan jag åker i morgon. Vill egentligen bara lägga mig under täcket och sova bort kvällen och ångesten, men det har jag inte tid med.

Det gick iafl snabbt på MAS och sen hade jag ett ärende till Entré. Där var även Stina och Tobias för att shoppa kläder till Tobias. Så vi tog en snabbfika på Waynes. Det var skönt att sitta ner och andas ut… även om det bara var för en liten stund.
Efter det var jag hemma och duschade, sen gick jag och Aggiz en promenix till Willy’s. Hon skulle få sin present som jag köpte med mig från Paris och jag skulle köpa tidningar tills i morgon. Snacka om effektivt, haha! Vi hann isfl prata en stund innan hon skulle iväg.

Nu vet jag inte om det blir middag hos mamma eller om vi ska ut och äta. Vet inte alls vad jag vill faktiskt. Har knappt någon matlust heller. Har typ fått magkatarr av dessa senaste dagarna. Och jag borde egentligen packa ner grejer i köket i lådor… men det orkar jag typ inte.
Usch… detta är inte kul. 🙁

0 kommentarer

  • charlotte

    hahah ja så det kan bli på bonnställen. Men jag var först iaf 😉 höhö. Är du lika untzig på att festa som din syrra eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.