Vardagslyx

Middag på Gozzip

Trots allt så blev kvällen både trevlig och avkopplande. Vi skippade torskgryta hos mamma och åkte till Lilla Torg istället, där vi satte oss i kvällssolen på Gozzip. Det blev en god laxrätt för min del. Hade behövt en vodka on the rocks för att lugna nerverna, men det hade nog mer själpt än hjälpt, haha!

Mamma och brorsan var så snälla och bjöd mig på middagen. Tack för det min fina familj! Eller delar av den iafl. Fattades syrran såklart. Men hon är i Vittsjö och lever livet. 😉

Nu ska jag tvätta fötterna, sen plocka lite här hemma och lyssna på Rockklassiker. Älskar den kanalen jö!
Ska åka hemifrån vid tolv i morgon och behöver hinna en del på morgonen, så jag ska försöka somna någorlunda i tid. Hmm… vi får se hur det går med det. 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.