Outfits

Lite nya saker

I lördags hade jag mina nya guldskor från Din Sko. Eller ja, de är ju inte nyköpta, men jag har inte använt dem innan i lördags. De är sådär lagom höga så att jag kan gå i dem utan att se ut som en idiot. 12-centimetersklackar är inget att fundera över för min del. Visst att gå runt och vara 178 vore väl lite najs, men finns det något värre än när kvinnor inte kan gå i klackar? Ser ju för hemskt ut!

Jag hade även ett nytt linne på mig och nya örhängen från Lindex. Linnet är ett halternecklinne från H&M Divided, och kostade bara 69,50. Fynd!
Jeansen är från Mango, sjalen från Pieces, kavajen från Vero Moda väskan från La Redoute och armbanden är från JC och Top Shop. Även armbandet från JC är ganska nytt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.