C'est la vie

Sommar


Pasta sallad med tonfisk. Fetaosten är sjukt god!

Jag kom på nu ikväll att jag har en läkartid i morgon förmiddag, och samtidigt hade jag bokat tvättstugan. Stress på hög nivå! Så jag fick slänga in lakan och annan tvätt nu ikväll så jag bara kan torka skiten(haha… låter nasty) i morgon bitti. Men nu slipper jag stressa upp kl 7 för att hinna. Hoppas bara inte grannarna blir sura, haha. 😛

Idag satt jag och mamsen i Rörsjöparken på eftermiddagen. Vi köpte med en sallad från den nya salladsbaren(ligger mellan Systemet och Burger King) vid Värnhem, GoGo Green heter det. Riktigt gott och prisvärt så det rekommenderar jag varmt!
Iafl så låg vi där ett tag och solade. Så härligt. Tänk att det är sommar nu! Jag gick hem från Sophia i kort kjol och bara ben… och klockan var då halv tio nästan. Och jag frös inte ett dugg. Det skulle tydligen bli ännu varmare i morgon. Me like!

Sen har jag packat lite mer och är riktigt stolt över att jag lyckats packa så smart för en gångs skull. Vägde min väska och jag har 5 kilo till godo. Oh yeah… det är ju prima!
Nej jag får nog ta och sova nu. Ska bara käka lite yogurt. Enligt mamma så sover man bättre då. Haha! Tror inte riktigt på det där… men vad fasen. Jag är ju hungrig ändå. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.