Things I like

Nya klackar, gryningspromenad och kvällsbrunch


I Folkets Park.


I våra nya skor. Sophia har ett grymt äckligt skavsår dock. Uäck!


Några ciderflaskor senare och på förfest… Tack föresten Sofia för att du delade med dig av drickat igår. Very nice! 🙂


Ännu fler cider senare. Ariane och Sofia rockar loss till Britney, haha!

Bloggandet har varit lite halvdant i helgen, men det fanns helt enkelt roligare saker att göra. 🙂 Har umgåtts med vänner, dansat som en idiot, njutit av solen och städat och fixat i lägenheten(iofs inte sådär jätteroligt…).
Idag spenderade jag eftermiddagen i parken. Solade och njöt av sommarvärmen. Tror det var runt 27 grader idag. Och jag har fått lite solbränna. Lovely!

Nu ikväll åkte jag till Sophia för att hämta mina grejer, men fastnade här. Vi blev sugna på brunch, så det fick bli en brunch-middag med äggröra, korv, bacon, smoothie och scones med apelsinmarmelad. Så sjukt gott! Nu sitter vi med våra datorer här, haha! Sorgligt va? Sista kvällen vi umgås på typ 2 månader och vi sitter och photoshopar, bloggar och halvglor på Bones.

Men jag ska nog strax dra hem. Måste upp tidigt i morgon och tvätta, så det får bli en tidig kväll. Är dessutom trött sen igår. Det blev först grillning i Folkets Park, sen förfest hos Sofia och slutligen KB… där jag blev övergiven av Sophia. Grr! Men jag förlät henne, jag är alldeles för snäll. 😛 Hade iafl roligt igår och stannade enda tills stängning då jag gick hem i gryningsljuset. Det blev en lyckad kväll iafl. Dansade som bara den också och trots nya skor så fick jag inte ett dugg ont i fötterna. Det gillar vi!

Jag har en massa bilder från igår så det kommer troligtvis senare eller i morgon!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.