Things I like

La vie en rose + hemma-spa


Hallon och fläder-paj från Frödinge. Mums!

Igår blev en jättemysig fredagkväll. Eftersom jag hde lämnat all min mat och frukost hos Sophia så åkte jag hit igår kväll och sov här. Vi blev så vana nu med att vara roomies så det kändes helt tomt att sova hemma ensam. Haha!
Vi började kvällen med lite hemmaspa. Ansiktsmask(fast vi såg ut som en vandrande steppöken i ansiktet för att vi garvade så mycket! Vi började prata om att man borde gå ut så och se folk reaktioner… och sen spårade det bara ur haha!), peeling och porklämmande. Sen blev Sophia alldeles fascinerad av mina ansiktsvatten och ögoncremer etc. "Och vad är det där du tar på? Får jag också ta?". Haha! Ni fattar inte hur rolig den människan kan vara. Har skrattat mer dessa dagarna än jag gjort på hela månaden! 😛

Sen åt vi en skitgod paj med vaniljsås och tittade på La vie en rose. En helt underbar men gripande film. Man var alldeles utpumpad när eftertexterna började rulla. Som att all luft liksom gick ur en.
Båda två hade denna låten på huvudet när vi skulle sova. 🙂


Jag var helt rödgråten efter denna filmen. Lysande!

Idag är det sol och tydligen ganska varmt. Sophia sms:ade när hon precis gått hemifrån att det var varmt och skönt ute. Härligt!
Jag ska göra mig klar nu och sen gå upp till Isabelle(hon och kusinen bor i samma trapphus) och så ska vi promenera in till stan. Blir väl en fika och lite fönstershopping(för min del iafl som inte riktigt har råd att shoppa just nu).

Trevlig lördag på er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.