Tankar & Funderingar

I love fridays!

Jag hade nästan glömt bort att det var fredag idag. Fast iofs så har jag ju helg jämt, haha! Men i nästa vecka blir det jobb och allvar… iafl halvt. Jag kommer vara ledig ganska mycket så jag ska nog hinna med att göra roliga saker också. Men det viktigaste är att de tycker att jag gör ett bra jobb så jag ska koncentrera mig på det i första hand till att börja med. Så får fritiden komma i andra hand de första veckorna.

Anyway. Jag har fått en del gjort idag. Städat mikron, fläkten(fy farao vad flottig den var! Uäck!), packat ner lite mer, burit ner lite grejer till förrådet och så tvättat. Tog en välförtjänt dusch innan och har suttit med middag och tittat på det nyaste avsnittet av The Hills. Tänkte se lite One Tree Hill och bara koppla av i soffan någon timme till. Det blir den lugn kväll eftersom jag är så trött. Det är grymt jobbigt att gå runt med ständig sömnbrist.

Men skönt med fredag iafl. Man får försöka se ljuspunkterna i tillvaron! Jag har fina vänner, jag ska bo i Paris, jag har en underbar familj som alltid ställer upp och som bryr sig om mig, jag är en bra människa som inte ger upp när det skiter sig. 
Och så har jag två One Tree Hill-avsnitt att kolla på. 😉

Tjing!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.