Beauty

Don’t forget protection


Solskydd från LdB.

Eftersom jag troligtvis ska på en solsemester i sommar, så behöver jag uppdatera mitt solskyddsförråd. När jag var inne på Coop förra veckan så fick jag syn på dessa. De kostade bara 43 kronor styck och med tanke på hur dyrt det annars är med solkrämer, så tyckte jag att det var ett fynd. Lagom pris och lagom storlek.

Så det blev en med spf 10 och en med spf 30, som jag tänkte ha till ansiktet. Jag har annars ansiktscreme med solskydd, men det funkar ju inte direkt att ha om man ska ligga och sola.

Nu längtar jag efter salta vatten och vita stränder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.