C'est la vie

Nu måste väl ändå min tur vända snart?

Haha, gissa vad som hände nu då! Killarna från ELON kom med min ky/frys… och det visar sig att den är för hög. På något sätt har måtten blivit fel och antingen mätte jag från golvet istället för hur hög kylen var, eller så hörde pappa fel när jag gav måtten. Och pga eluttag och gångjärn på köksskåpet så fick inte kylen plats.
OMFG. Jag trodde jag skulle smälla av först.

Men det visade sig att de hade en lägre kyl på lager i butiken så de var så himla snälla så de körde och bytte ut den. Jag skämdes som fan för det var ju kanske mitt fel, men de var så trevliga och sa att det inte var någon fara.
"Så lite så", sa de när jag tackade för tusende gången för hjälpen då de kylskåpet på plats. Nej det var verkligen inte så lite så.
Bra service eller vad? 

Så nu har jag en ny fin kyl. Hoppas du tar väl hand om den Lina medans jag är borta! Treat it like a baby. 🙂


Min nya kyl och frys. Fin va?

Nu har jag fått i mig lite mat och tvätten hänger på tork. Ska ta tag och göra lite nytta!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.