C'est la vie

Après-midi

Bon après-midi! Jag har redan hunnit en hel del idag trots att det bara är lunchtid. Var hos tandläkaren i förmiddags, vilket är lite av en fobi. Men min tandläkare har jag gått hos sedan jag var typ 10 år och han är skittrevlig, så det gick bra. 🙂 Det enda negativa är ju att jag är 850 kronor fattigare nu. Det känns som att alla mina pengar går till skittråkiga saker. Tandläkare, flygbiljett, räkningar, mat(ja mat är drygt att köpa när man inte har någon inkomst), ombokning av biljett, metrobiljetter i Paris som jag egentligen skulle fått betalt från början… och så elräkningar på 1000 kronor som grädde på moset. Såååå kul. Förstår ni varför jag är lite bitter?

Har nog aldrig velat fylla år i juni mer än jag gör just nu! Jag vet iafl vad jag önskar mig i födelsedagspresent av pappa och mamma. Tur/retur-flygbiljett hem över jul. 😛 För det vet jag inte hur jag ska få råd med.

Håller på med tvätt nu och ska ta och städa köksfläkten och spisen medans jag väntar på att de ska komma med min kyl. Snodde med mig en rengöringsspray från Sophia för min verkar ha försvunnit. Hope she doesn’t mind.
Egentligen är jag grymt hungrig, men eftersom jag är bedövad så kan jag inte äta ännu. Snyft!

*tycker synd om sig själv lite grann*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.