Fun stuff

Syrran blir myndig

Det är ingen vanlig dag idag. Nej för det är min systers födelsedag! Ja precis… denna snygga unga vuxna tjejen ovan. 🙂
Efter att ha suttit och dividerat i en kvart vilken sång vi skulle köra, så slog jag och Sophia en pling till Julia och sjöng med vackra stämmor strax efter midnatt.

Grattis min älskade syster på 18-årsdagen!!! Jag älskar dig och saknar dig redan. Tänk om jag kunde packa med dig till Paris? Det vore något det. Fast jag tror inte jag har råd med så mycket övervikt, hähä. Vi får försöka klara oss utan varandra tills du kommer och hälsar på mig efter sommaren.

Tusen pussar och kramar från din storasyster!

Jag och Sophia sitter här och nördar oss med varsin dator. Lagom patetiskt. Vi såg en ganska bra film innan faktiskt. En snubbe på Hemmakväll tipsade. Taken heter den. Kan verkligen rekomenderas!

Om man skulle ta och sova? Mina ögon går i kors och jag är så trött så jag inte vet vad jag heter… *Zzz*

0 kommentarer

  • Magdalena

    Vilken söt syster du har 😊 Grattis till henne 😊Och skitfin outfit har hon, kom på att den kjolen har jag med här hemma, inte använt den på hur länge som helst, ska nog ta fram den nu, jättesnyggt med kavaj till ju 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.