Fun stuff

Tacos makes my worries disappear


En Bacardi Breezer slinker nog ner i allafall. Det förtjänar jag efter en stressig och produktiv dag. 😉 Får bli på lördag istället!

Gaah, Sophia var på Monki och provade kläder! Har ringt typ 6 gånger men hon hade glömt ändra från ljuslöst. Här sitter jag alldeles orolig och hungrig och hon SHOPPAR. Skandalöst. Men hon föreslog tacos ikväll… and who am I to say no to that? Ska iväg strax och möta henne på Coop.

Ikväll blir det ju som sagt releasefest på Babel. Och min tillfälliga roomie har köpt cider till mig. Gulle! Blir trevligt att komma ut och vara lite social, men jag misstänker att det kommer bli en ganska tidig kväll för min del. Men tanke på att jag egentligen bara har lust att dega i soffan framför någon cheesy film. Och har en tandläkartid 10.30 i morgon(jag vet inte varför jag överhuvudtaget bokade tiden?! Någon som vill följa med och hålla handen?) dessutom. Not cool. 

Får kladda på lite glittrig ögonskugga innan jag ångrar mig. För har man väl sminkat sig så… 😛
Hann aldrig sminka mig. Som tur var. Hähä.

Update: Det blir ingen releasefest. Vi satt och åt och så kommer det fram att ingen av oss egentligen orkar eller känner för det. "Ska vi se på film och sega i mjukis istället?" "Lätt!". Blir ändå party på lördag. 🙂
Vi orkade inte ens diska. 😛

Vi har hållt på och skämta med knasiga spegelbilder och annat skit och jag har skrattat så jag fick håll, haha! Nu försöker Sophia på och tjata på att vi ska gå och hyra film… men jag orkar inte ens det! Men jag får väl offra mig då…

Trevlig kväll på er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.