C'est la vie

En zombie utan sinnen

Jag har varit som en zombie i duracellkanindräkt idag. Så himla trött men så himla mycket att göra och jag har strirrat fram och tillbaka och fixat både det ena och det andra. Ringt typ 10 olika samtal och försökt hitta en översättningbyrå som kan översätta mina betyg till franska utan att jag ska bli ruinerad på köpet. Det dyraste stället tog 1300 spänn. För att översätta ett jäkla papper! Sjukt.
Nej det blir nog att försöka fixa det på Svenska Ambassaden i Paris istället.

Sen träffade jag på J’s bror med flickvänEntré, de har precis fått en liten son som var så grymt söt. Caspian heter han. Är inte det urgulligt!? Undrar om de fått det från Narnia, hihi. 😉
Jag kände inte igen dem först eftersom det nästan var ett år sedan jag såg dem sist och gick först förbi när de hejade på mig. När jag inte får tillräckligt med sömn så funkar inte mina sinnen. Både ser och hör illa, haha! Så jag lyssnar ibland, men registrerar inte. Pinsamt värre.

Sen var Lina över hos mig och vi gick genom lite grejer, efter det packade jag ner lite skit i lådor och nu är jag tillbaka hos Sophia. Väntar på att hon ska komma hem så skulle vi fixa lite middag. Dör snart av hunger! 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.