C'est la vie

I morgon åker jag till Sverige… nästan

Ja men kameran får stanna. Liiite i det dyraste laget(239 € med fodral) men jag orkar bara inte hålla på och leta och leta efter den bästa budgetkameran. Och denna har fått så bra recensioner. Har testat den lite men eftersom jag inte har något minneskort så kan bilderna inte lagras.

Ska in i morgon och möta Emelie, först ska jag köpa minneskort och efter det(om vi inte fastnar i någon rea-hög… Emelie är nog en större shopoholic än vad jag är *fniss*) så ska vi ta RER:en till IKEA. Har verkligen INGEN aning om vad som säljs på IKEA utomlands(någon som vet?), men jag hoppas på att få käka lite köttbullar med potatis och brunsås och köpa med mig lite svensk mat och godis. Kanske säljer de även svenska böcker där? Knappast troligt, men det vore lyx minsann! Min Snabba Cash är snart utläst.
Varför köpte jag inte med mig fler böcker?

Det ska bli roligt iafl, härligt med lite svenskt. MALM-byråer och kanske har de svenskt kaffe med? Åh det vore inte fel…
Alltid kul att hänga med Emelie också. 🙂 Och jag hoppas på lika fint väder i morgon som idag, det har varit riktigt varmt på eftermiddagen!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.