C'est la vie

I hate that I love you, I hate that I need you


Ser ni att vi fått en TV? Ibland går det inte att få kontakt med Christophe utan att man trycker på strömbrytaren…

Det var ju inte det smartaste att glömma plånboken hemma när jag åkte in till stan för att handla saker och dessutom behövde studentkortet för att gå in på operan. Vi skippade det senare (vi kom på att vi nog får gå dit tidigare, massor med turister!) och gick en liten shoppingrunda i stället. Min kille ska nog få en tapperhetsmedalj för idag eftersom han med tålamod var inne i hela TRE butiker med mig. Men okej, tre butiker för honom är som femton för mig när jag går med den veligaste av mina vänner, antar jag. Hur som helst hittade han ett par jeans på Uniqlo och lånade mig pengar för ett par snygga jeans från H&M också. Plus att jag fick en Starbucks-kaffe på vägen hem. Han suckade bara och skakade på huvudet som att jag skulle köpa några gram kokain, mumlade någonting om att ”c’est stupide et trop cher, je le deteste Starbucks…”. (=det är dumt och för dyrt, jag hatar Starbucks) Jag ignorerade det såklart och drack glatt min mocha sans crème fouetté. Starbucks är som Paris, jag hatar att jag älskar det.

Nu ska jag göra mig i ordning för om drygt en timme ska vi hem till Natalie för middag med några andra vänner. Åh så trevligt det ska bli!

0

0 kommentarer

  • Malin

    Vi har sagt att vi ska investera i TV anda sedan vi flyttade in i den har lagenheten (snart tva ar sedan) och det har fortfarande inte blivit av. Kanske rent av ar en bra sak? 😉

    Sv: parlsocker visade sig vara omojligt att fa tag pa har. Fragade i affaren och de sa att njaaa det kanske en specialistaffar skulle ha men inte en vanlig supermarket. Naha liksom. Kardemumma hade de aldrig hort talas om malen heller, sa fick kopa hel och utan mortel fick det ga med hammare hahaha. Ja, ja men goda bullar blev det i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.