Shopping

I got one

 

 

Ikväll träffade jag Ina en stund. Hon följde tålmodigt med när jag provade klänningar för femtioelfte gången (nu har jag äntligen en!), sedan gick vi till La Bombe och drack mojitos i kvällssolen. Riktigt mysigt att umgås igen. Hon bor i Oslo så vi ses ju inte så ofta.   

 

Väskan är packad och i den ligger de här skorna som jag köpte för att ha på bröllopet. De är inte så himla bekväma men vi kommer nog mest sitta ner, som på de flesta bröllop. Jag får byta när det blir dans! Nu ska jag ta en kall dusch, sedan ska jag se till att få lite skönhetssömn. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.