Travels

I can’t say I’ve missed you since I’ve been gone

 

 

Jag har haft en riktigt mysig minihelg i Reims. Hotellet var helt okej men inte alls värt de fyra stjärnorna den utmärkt med, men personalen var väldigt trevliga och dessutom hade de en inomhuspool på hotellet och ett litet (med betoning på litet) gym, så i morse passade jag på att utnyttja det. 3 km på löpbandet och några vändor i simbassängen. I går eftermiddag passade vi även på att sola på gården.

 

Vi skrattade mycket, pratade mycket och pussades mycket. Det var det vi behövde just nu. En liten get away för att fly från den tråkiga vardagen (för tro mig, den tråkiga vardagen finns även i en vacker stad som Paris) och rå om varandra. Allt gott är dock för kort och det var med vemod vi steg av tåget på Gare de l’Est, ut i ett regnigt Paris. Som tur är lovar de solsken i veckan. Och om 1,5 vecka tar jag ett tåg norrut för en långhelg i London. Tack och lov för det.

 

Jag har fruktansvärt ont i magen just nu. Jag är rädd att det var den halvsunkiga hamburgaren jag åt till lunch som är boven i dramat… så jag tänker nog gå och lägga mig och hoppas på att må bättre i morgon.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Låter som en fin helg. Så skönt att komma bort emellanåt och i detta fall bara få tid till varandra. Själv ser jag fram emot min stundande Parisresa och hoppas verkligen att sommaren skall ha hunnit kommit till stan tills dess. Spar du lite sol och värme åt mig är du gullig 😉 Kram

 • Christine&Paris

  I will do my best 😉 När är det nu du kommer? Vi missar varandra helt va? Jag åker den 20:e på kvällen till London och kommer tillbaka den 24:e på kvällen.

 • Ellinor

  Vi missar precis varandra 😟 Kommer den 20e och åker hem igen den 23e. Men det lär bli fler besök och som sagt tidigare, är du en längre tid i Skåne kommer jag gärna ner och hälsar på över dagen eller så. Kram

 • Ellinor

  SV: Jag hade eventuellt tänkt att åka ner en sväng till Skåne sista veckan av min semester (v.32) Men det beror lite på när min väns lilla bebis tittar ut 😉 Men om det klaffar rätt i tiden skulle jag kanske kunna komma in till Malmö under lördagen eller söndagen 😊 Vi kan se lägre fram! Hade varit så mysigt att få träffa dig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.