Travels

I almost woke up in the Bahamas


En nästan öde flygplats mitt i natten

Jag vaknade i morse och visste inte riktigt var jag var. I Paris? I en solstol på Bahamas? Nej, jag funderade på det på Kastrup men insåg att jag inte hade något American Express med obegränsad kredit…
Ett snöigt Malmö var det visst. Vilket min rumpa fick betala dyrt för inatt när jag vinglade ut för att hitta en taxi på en oskottad smal ”gång” utanför Malmö centralstation. Swosh! Lät det, så satt jag på marken. Innan dess hade jag nästan störtat ner rullbandet som går till spåren till Öresundståget(för er 08:or och ren-jägare så flyger man från/till Köpenhamns flygplats när man bor här nere i skåneland) på Kastrup. Bagagevagnen ska egentligen fastna på bandet, magneter är det väl. Men det funkade inte och med paniken i halsen fick jag manövrera vagnen åt sidan. Där bad jag mina sista böner, i fall att.

On top of it, så tappade jag min mobil säkert 3 gånger under resans gång och missberäknade vikten på min resväska(15 kilo visade vågen när jag checkade in…) vilket det slutade med att handbagaget sen vägde ett ton i stället. Tror ni inte att vi hamnade längst bort på typ gate A 185 och det inte fanns EN ENDA bagagevagn på hela terminalen…? Jo precis så var det.

Men jag kom hem. Och mamma hade varit här och lämnat internet-dongeln och mat i kylen. Underbart!

Dags att äta frunch(har visst glömt frukosten), packa upp, boka tvättstuga, plocka bort julpyntet, ringa samtal, åka till skolan och lämna csn-papper, beställa kursbok, städa, skriva CV, hämta cykel hos mamma och söka praktikplats…
Etc etc…..

…………………………………..

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.