Travels

Homeward bound

Hörni, mitt förra inlägg var kanske lite väl mycket av en klagosång. Ni får ursäkta. Jag kände mig som en bortskämd skandinav som satte mina i-landsproblem i alldeles för stora proportioner, när jag egentligen borde vara tacksam för att jag bara led av en magsjuka som varade en dag. Det finns ju värre saker som händer folk här i världen.

Sista dosen innan jag hoppade på flygbussen.

Au revoir Paris!

Flygresan gick bra och jag hade en hel rad för mig själv. Sådant är alltid trevligt. Plus att det gick väldigt fort och så hade vi en så himla fin inflygning till Kastrup. Alla dessa bilder är tagna med mobilen för jag orkar inte lägga in bilderna från kameran, men jag får visa de bilder jag tog sen för det var riktigt fint.

Kan det vara macarons där i påsen? Peut-être…

När jag kom fram till Köpenhamns flygplats hade däremot tågen ersatts av bussar på grund av underhållsarbete av tågrälsen på bron. Jisses vad vissa människor kan bli hätska så fort de hamnar i en stressig situation. Ett medelålderspar började skälla ut en av personerna som stod vid bussarna och hjälpte till att slussa resenärerna rätt. Det enda jag kunde tänka på var att de 1. rest i ett dygn och var alldeles utmattade 2. aldrig varit utanför charterparadisen (och troligtvis skulle behöva åka till ett land där det inte finns någon fungerande infrastruktur för att få lite perspektiv om saker och ting) eller 3. helt enkelt var två väldigt osympatiska personer. Själv var jag bara väldigt glad över att få sitta ner i en buss snarare än stå upp på ett fullsatt tåg.

Jag kom i alla fall till slut hem, lastade av packningen och gick direkt till Willy’s för att handla. Sedan dess har jag hunnit se ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn och laga ihop en kycklingsoppa. Jag ska ta en dusch nu och sen lägga mig och titta på senaste avsnittet av ”Vår tid är nu”. Bilder och tankar från veckan kommer i dagarna.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.