Home Sweet Home

Home projects

 

I helgen tänkte jag ta itu med ett projekt, nämligen att börja sandpappra den här stora sekretären som fraktades från min farfars sommarhus för länge sedan. Jag har tänkt måla den i någon fin färg. Kanske duvblå eller gråblå? Just nu står den i min lägenhet och tar plats. Jag behöver liksom göra mig av med min stora bokhylla innan för att få plats med den. Jag skulle även vilja sälja mitt köksbord och köpa nytt. När har man tid att lägga upp annonser på blocket egentligen? Jag fattar inte varifrån alla som håller på att sälja kläder och annat på tradera får sin tid!

 

Även kopparna och faten kommer från landet. De är från Rosenthal och är ju så fina. Samtidigt passar de inte alls ihop med allt annat jag har i köket, och får inte riktigt plats heller. Samtidigt är det lite för vackert och värdefullt för att göra sig av med. Jag får nog förvara dem i förrådet tills jag en dag flyttar till en större lägenhet. 

 

Nu ska jag strax möta upp med en vän för en afterwork och troligen middag. Jag har ont i magen (magkatarren som spökar), så helst ska jag nog undvika vin. Det får bli en cola så att jag inte får sådant där hemskt magknip.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.