C'est la vie

That kind of morning

 

Vissa mornar har jag svårt för att vända humöret om dagen börjar fel. Som att vakna med magont på grund av magkatarren. Jag undrar hur mycket pengar jag lagt ner på Omeprazol? Sedan står bussen alldeles för länge på Värnhem (varför väntar de när den redan är försenad??) så att jag precis missar mitt tåg med typ en minut. Den där stressen som strömmar genom kroppen och jag bara vill skrika ut ”varför kör du inte? Bussen skulle gått för fem minuter sedan!” sätter liksom stämningen på hela dagen. Det är en sak när Øresundståget är försenat på grund av obehöriga på spåret, eller annat som händer i Danmark. Det kan inte Skånetrafiken styra. Däremot är det en helt annan sak när de medvetet inte kör i tid, en avbytande chaufför är försenad eller de hoppar över en avgång utan att ge information om varför. DÅ blir jag förbannad. Märks det att jag är lite irriterand den här morgonen? Haha!

 

Hursomhelst så var jag tvungen att köpa den nya Daimen med apelsinsmak bara för att kompensera för min frustration. Jag kan säkert egentligen inte äta den på grund av magen, men det skiter jag i. Jag är snart i Köpenhamn så jag ska kleta på lite mascara och dricka min Froosh så att jag får lite energi. 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.