Things I like

Home is wherever I’m with you

Nu måste jag berätta för er en god nyhet. Nu har vi ÄNTLIGEN en lägenhet. Ett eget hem, bara för oss två. Jag ska bli sambo. Det här är stort för en tjej som i princip bott på egen hand i åtta år (förutom ett år då jag bodde ihop med mitt ex). Jag vill gärna ha saker på mitt sätt så det får jag jobba på, att överlåta kontrollen till någon annan och kompromissa.

Vi får nycklarna i eftermiddag och eftersom den delvis är möblerad kan vi vänta lite tills vi har råd med att köpa övriga möbler och inredning(fast jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig, haha). Det känns så himla bra och jag vet att det är det här jag behöver nu för att kunna må bra och känna mig avslappnad. Att vi dessutom i så fall flyttar innan min praktik börjar gör att jag kan fixa, städa, rengöra och packa upp i lugn och ro.

Jag är så himla glad!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.