Fun stuff

Moviestar, oh moviestar, you think you are a movie


Wonderwoman, en polis och en filmstjärna.


Natalie är alltid lika sexig när hon klär ut sig. Här som Wonderwoman!


Här försöker Linda få till en seriös ”bad ass cop”-bild, vilket går sådär när jag inte kan hålla mig för skratt. Haha, hon såg så himla rolig ut! Resultatet väljer jag att inte lägga upp för jag vill inte riskera att hon säger upp vänskapen..


Visst ser jag ut som en filmstjärna?! Haha!

Jag kom aldrig iväg till festen i lördags kväll. När vi väl skulle ut så kände jag hur trött jag var och var inte alls lockad av att ta mig hem från 20:e mitt i natten ensam med tre metrobyten, det är verkligen på andra sidan stan för min del. Men det var mysigt att komma hem och kypa ner i en varm säng med killen också. Jag var så himla trött, satt och gäspade hela vägen hem.

Tydligen missade jag dock ingenting. Fick ett meddelande kl 1 på natten från Linda där hon skrev att festen var konstig, haha. Och vi hade verkligen roligt hemma hos Natalie under kvällen, jag hade hellre stannat kvar där. Som tur är så bor jag här nu så vi kan ha fler sådana kvällar snart.

0

0 kommentarer

  • Fanny

    Det har du rätt i. Utan motivation är det inte så roligt. Jag har hund så jag måste ut varje dag, det hjälper mig, för utan hund hade jag nog inte varit ute så mycket varje dag som jag är nu. Men när man väl bestämmer sig är det jättekul! 😊 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.