C'est la vie

Premium


Jag kommer från en familj där 4/6 är golfare så ibland låtsas jag att även jag har bollsinne.

Jag fattar inte varför man inte kan lyssna på gratis Spotify från utlandet nu..? Jag fick ta en 30 dagars Premium-trail, sen får jag se om jag fortsätter betala efter de fria 30 dagarna. Det är ju skönt att kunna lyssna på det jämt, få tillgång till all musik och dessutom slippa reklam. Samtidigt vet jag inte om det är värt 100 kronor i månaden. Jag har inte internet på mobilen nu ändå så jag lyssnar bara hemma. Vad tycker ni som har Premium? Kan man lyssna på låtlistor offline?

Nu ska jag och älskling iväg och spela lite golf med François. Eller slå bollar rättare sagt.

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag tror det kan ha att göra med att du är registrerad i Sverige. Testa att gå in på ditt konto och uppdatera uppgifterna med ett franskt postnummer och dyl. då borde det fungera!

 • Madeleine

  Du laddar ner låtarna till din spotify och kan på så sätt lyssna på dem offline. Kontot kan delas med flera personer, om man använder det offline. Kram

 • inspireme ?

  Jag brukar köpa giftcards till mig själv då och då (premium), så jag brukar varva typ en månad med premium och en utan. Haha! 😊

 • Robin

  Du kan ja låtlistor offline i mobilen också! Superbra. Jag är aldrig utan musik! Om du är uppkopplad mot wifi, t ex hemma eller på något café, så kan du ladda ner fler/uppdatera de låtlistor du har i cacheminnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.