C'est la vie

High intelligence reading

 

 

Jag är mellan böcker. Ni vet då man precis läst ut en bra bok och frenetiskt letar efter passande lektyr att ersätta den där boken. Jag är sugen på att lusläsa en svensk deckare. Typ Camilla Läckberg. Var är en Pressbyrån när man behöver den? Då hade jag även kunna köpa en påse Dumle att smaska på i helgen (jag har härmed återinfört lördags-godis-regeln). Typiskt att Sverige inte är en närförort till Paris. Det hade gjort mitt liv så mycket lättare.

 

Hur som helst roar jag mig just nu med att läsa om mode i stället för att utöka mitt svenska ordförråd. Nya Glamour får bli mitt sällskap när jag ska iväg till CPAM och köa för att få ett Carte Vitale. Med tanke på hur effektiv och enkel fransmännens byråkratiska system är så lär det ta hela eftermiddagen. Men jag är redo med mina papper. Fransmän ÄLSKAR papper.

 

 

 

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.