Health & Fitness

New Healthy Life

 

 

För att få lite mer energi och öka kroppsförbränningen tänker jag försöka diciplinera mig själv bättre vad gäller träning och kost. Jag behöver verkligen inte gå ner i vikt, snarare tvärtom, utan jag satsar på styrketräning och promenader framför jogging. Jag vill ha mer muskler och en fylligare kropp. Det här med diet och att helt utesluta t ex kolhydrater tror jag inte alls på utan jag anser att allting är bra för kroppen men i en måttlig mängd. Jag skulle inte kunna leva ett liv där jag förbjuder mig själv att äta eller dricka sådant jag tycker om bara för att det är onyttigt i stora mängder. I stället tror jag att det är bättre att limitera det så man inte stoppar i sig godis eller feta snacks varje dag. Eftersom jag har magkatarr till och från så är det inte bra för mig att äta sådant överhuvudtaget. En banan efter lunchen i stället för en chokladpudding och förmåga att stå emot begäret när godissuget slår på är nog en bra början.

 

Jag behöver få i mig nyttiga fetter, mer protein och vitaminer så till frukost ska jag försöka äta smoothie och knäckemacka, eller gröt. Sedan styrketräning 3 gånger i veckan kompletterat med simning en gång i veckan och promenader.

 

Vad tror ni, kommer jag klara det här mer än två veckor?

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Jenny

  Man mår ju bättre när man inte stoppar i sig en massa "skit" så jag tror du klarar det! Jag lever också mer hälsosamt (inte heller för att gå ner i vikt) men tillåter mig en semla eller så ibland. Den gyllene medelvägen vettu! 😊

 • Anna

  Det låter ju som en prefekt plan! Låter väldigt långt som mina träningsfunderingar, 2-3 dagar styrketräning + promenader. Jag tror nog du kommer att orka hålla igång, speciellt då man som styrketräningsnybörjare ser de första resultaten så gott som genast. Heja du och heja jag i vårt nya kroppsformande liv 😊

 • olivia

  Klart du fixar det! 😊 Du satsar ju på sunda och hälsosamma vanor som får dig att må bra i längden´! Det är när man är för strikt och tex ALDRIG får äta en dessert, dricka alkohol etc som det brakar ihop efter nån vecka… Jag kan lova dig att den där chokladpuddingen blir sååå mkt godare om du äter den varannan vecka på restaurang i trevligt sällskap, än om du äter den varje dag efter lunchen! 😊

 • Ellinor

  Det är klart att du kommer att fixa det, allting handlar bara om inställning! Det viktiga är att göra små och hållbara förändringar istället för drastiska och radikala diton. Det är ofta de som falerar efter bara en vecka eller två 😉 Lycka till!

 • Sofia

  Det kommer säkert att gå jättebra! Jag själv har lätt att falla in i dåliga mönster, speciellt när det kommer till läsk, alkohol, feta snacks och snabbmat. Jag har precis som du inte problem med vikten, men det handlar ju också hur ohälsosamma saker får oss att må långsiktigt. Det är inte helt lätt att hålla sig i skinnet jämt och ständigt, men huvudsaken är att man gör sitt bästa, och ger det ett försök!

 • Karin

  Jag försöker hålla mig till att äta onyttigt en dag i veckan, det tycker jag är ganska rimligt! Klart att det kanske slinker ner en kaka eller två under veckan, men det tror jag inte gör så mycket, huvudsaken är att äta 80-90 % rätt! Då funkar magen bra också 😊

 • Freedomtravel

  Åh, men det är ju så det ska vara! Bra god varierad mat med nyttiga vitaminer och bra fetter. Toppen! Det är klart att du fixar! 😊 Vi försöker också boosta med lite extra bra mat och en hel del träning 😊

 • Anna

  Samma här.. Och nu jävlar klarar vi det, eller hur? Snart får man sätta som mål "klara det längre än två veckor.." Det är ju så in i nordens svårt! Hälsosam och rutin. Nytt mål som banne mig ska hållas. Hejja!

 • Helena Milton

  Här gav du mig verklig inspiration. Jag tog i alla fall upp hantlarna idag, för första gången på evigheters evigheter. Imorgon blir det workout och så har jag skrivit in i kalendern flera pass kommande vecka. Pepp på träning och god kost. Lycka till! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.