Weekend

Here we go again

Hej hej hallå! Jag vet att jag är sämst på att uppdatera här för tillfället men jag orkar inte riktigt blogga just nu. Har jag tappat lusten för att blogga? Ja, kanske lite. Jag prioriterar helst annat om jag ska vara ärlig. Dessutom är inte januari den mest inspirerande månaden på året. Helst hade jag velat gå i ide, men så är det ju det där med vuxenhet och ansvar. I gotta pay the bills ya’ll. Note to self: Bli ekonomiskt oberoende ASAP. Synd bara att jag är lite lat och inte orkar jobba tills jag stupar.

Helgen gick fort som vanligt och till råga på allt så sov jag inte tillräckligt många timmar. Fast jag hade en ganska bra helg ändå. Insåg dessutom att jag borde tillbringa lördagsförmiddagarna på Café Solde bara för att det känns lite som att gå på en caffè bar i Rom. Plus att de har gott kaffe såklart.

Igår skulle jag ha ätit middag hos mamma men när jag kom dit efter en eftermiddag på stan kände jag att jag verkligen inte orkade. Jag ville verkligen bara vara för mig själv. Så jag gick hem i stället. Satte mobilen på flygplansläge, lagade en god fiskgryta och tittade klart på Wolf of Wall Street som jag började se på i lördags morse. Tyvärr kunde jag sen inte somna trots att jag la mig tidigt så idag är jag helt galet trött. Jag tänker gå och träna efter jobbet så att jag förhoppningsvis lyckas slockna tidigt ikväll. Den här veckan ska jag inte göra om föregående veckas misstag att boka upp alla kvällar så att jag lagom till helgen är mentalt utmattad och lyckats utvecklat en lightversion av social fobi.

Jag köpte en ny kofta på rea förresten. Den är från COS och i 100 % ull. Tyvärr finns den bara kvar i storlek L, men du hittar den i alla fall här. Jag har den förvisso i M så L kanske funkar om man normalt vis har medium i storlek..

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.