C'est la vie

Hej, här är jag igen.

Bloggen och jag går genom liten av en sval period just nu. Till skillnad från det svenska väderklimatet. Jag klagar verkligen inte på värmen men jag tycker synd om naturen så torkar ut totalt. Alla gräsmattor i Malmö är gula och träden börjar desperat göra sig av med löven. Innebär detta att vi kommer få en regnig höst?

Hursomhelst så tog jag en paus från bloggandet. Värmen ute och roliga aktiviteter gör att jag inte är lika motiverad till att sitta framför datorn. Sedan går såklart alltid statistiken ner från midsommar fram tills mitten på augusti. Kanske är mina trogna läsare också ute och njuter av det tropiska sommarvädret?

Mycket har hänt sedan vi hördes sist men allt har inte dokumenterats. Här är några bilder från mobilen:

Jag har sett Frankrike vinna VM och följt mina Paris-vänners firande på sociala medier. Jag hade verkligen unnat Kroatien en vinst, men självklart är jag glad för mitt andra hemlands segerlycka. Allez les bleus!

Jag har hängt med det här tjejgänget. Det är så himla fint att träffa människor som är så roliga, generösa, härliga och uppmuntrande.

Jag har gått väldigt mycket eftersom att min cykel blev stulen och jag ännu inte skaffat en ny sådan. Malmö är så fint på sommaren!

Umgås med vänner har jag såklart gjort. Som att morgonträna med Daniela och sedan fixa en riktigt smarrig brunch som intogs ute på gården, gå på Mikkelers Pop Up inne på Moriskans bakgård med ett riktigt härligt gäng och dricka Aperol Spritz på Mineral med min barndomsvän Fanny. Jag har även hängt en del på Louise nybyggda balkong.

Sedan har jag umgåtts en del med mig själv också. För det tycker jag också om att göra. Som att dricka en cappuccino i skuggan av ett träd en sen eftermiddag. Livsnjutar-grejer ni vet.

Igår njöt jag av pizza och en ”sundowner” på Ribban, vilket är ett ganska typiskt uttryck bland Kapstaden-bor. Det gör man ofta är nere. Mitt sällskap? En överraskande, spontan och rolig dejt. Det ni!

Jag har några fler bilder men de behåller jag i mitt bildarkiv. Vissa minnen blir finast om de endast sparas för egna ögon.

Idag är det måndag, som sagt. Jag ska klä på mig och sedan ta med mig min dator till ett kafé där en kompis sitter och jobbar. Jag behöver fixa med lite administrativa grejer, bland annat för styrelsens räkning.

0 kommentarer

 • Ellinor

  Klok prioritering tycker jag! Nu har vi hunnit att bli ordentligt bortskämda med detta väder men än har i alla fall inte jag tröttnat! Så skönt att inte behöva tänka på varken hur man skall klä sig eller vad man skall hitta på. Räcker mer än väl att bara gå ut i shorts och t-shirt. Du verkar ha det bra och njuta, vilket är härligt att se (läsa) Hoppas fortfarande på att vi får tillfälle att ses
  någon gång i sommar.
  Ta hand om dig!
  Kram <3

 • christinesstories

  Ja det kan jag hålla med om. Det är bara det här med att svettas hela tiden. Duschar ju tre gånger om dagen, haha! Ja ni får komma hit en sväng hela familjen 😊 Tack, ta hand om dig du med! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.