Stockholm

Hej då Stockholm


Från vår första(av två) fikabesök på Muggen i fredags. Både jag och Elsa konstaterade att den 40 kr dyra morotskakan var väl värd sitt pris. Yummie!

Nu sitter jag på flygbussen på väg till Skavsta. Det ska tydligen inte vara några förseningar och inga inställda flyg. Skönt! Däremot blev flygbussen försenad så nu kör han som en galning, haha! Får hoppas att vi kommer fram för nu längtar jag till mitt Paris igen. Enligt Natalie är det 8 grader och strålande sol där idag. Och de närmsta veckorna blir det fester, födelsedagsfirande, besök från Sverige och njuta av början på våren. Nice!

Idag slaskar Stockholm bort. Mina fötter fick sig ett ordentligt bad och jag ångrade bittert att jag inte tog stövlarna istället för vinterkängorna när jag var ute på ärenden innan idag. Var hos läkaren för ett recept, samt bankbesök x 2. Efter det blev det en mysig sista fika med Elsa på Blå Lotus. Kaffet var äckligt men det var som vanligt trevligt att sitta och snacka och skratta med Elsa. Kommer sakna henne! Jannike kommer och hälsar på om knappt en månad men andra kommer jag inte träffa på länge nu. Känns trist 🙁 Men så är livet.
 
Har haft det så himla bra denna veckan så nu åker jag tillbaka med massa energi, kärlek och roliga minnen. Och där väntar fina människor som jag saknat. Lycka strömmar genom kroppen.
Haha, jag låter så positiv att jag nästan stör mig på mig själv! Men okej. Något negativt? Jag mår illa. Åksjuka. Inte bra.

Nu stänger jag ner och ringer mamsen istället.

Vi hörs från la France!
Bisous.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.