C'est la vie

Home sweet home


Monki har roligt stora hål i sina skynken för provrummet. Alla ser ju in, haha!

Coucou! Nu är jag arrivée i Paris. Ahh, det känns skönt att vara tillbaka. Har saknat mitt älskade Paris. En vecka var allt som behövdes för att jag skulle få lite distans och sakna det som jag nu kallar HEMMA. Flyget var nästan en timme försenat så jag kom innaför dörren för mindre än en timme sen. Usch man startar tidig eftermiddag och ramlar innaför dörren 8 ½ timmar senare. Segt minst sagt.
Har ätit lite och ska nu stupa i sängen. Jag kommer sova så gott!

I morgon blir det jobb hela dagen och sen ska jag träffa min kompis Christophe för middag. Jag nämnde när han  föreslog det att jag är fattig som en kyrkråtta efter denna Sverige-resan, och då tyckte han att jag skulle bli bjuden. Gulligt. Trevligt må jag säga att starta vecka på det sättet 🙂

Nej ni, nu ser jag snart i kors.
Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.