C'est la vie

Från 0 till 10 på en dag

Ja ni, hur ska jag skriva detta inlägg utan att göra er avundsjuka? Äsch det går inte. Lika bra att hugga direkt. Rycka plåstret snabbt och smärtfritt.

Detta är vad jag lämnade igår kväll. Bilden är tagen utanför Skavsta flygplats.

Så här ser det ut i Paris idag. Tog bilden i förmiddags när vi var i parken och jag tror att det får bli en liten tur dit igen efter mellanmålet.
Blå himmel, knappt märkbar vind och ca 10 grader. Våren är på gång i Paris.

Dock har jag extrem brist på sömn efter att ha sovit i snitt 6 timmar per natt de senaste 4 dygnen. Jag somnade vid halv två inatt och var tvungen att hasa mig upp kl 07.45 för att hinna till jobbet i tid. Och det gjorde jag också. Kom i tid då alltså. Och det var inte smockat på metron och inga jobbiga sengångar. Bra start på dagen! Tog en kort powernap, när lillen tog sin efterlunchsovstund, och det gjorde susen. Nu mår jag MYCKET bättre. Fortfarande trött men inget som stör för mycket.

Det är skönt att jobba hela dagar denna veckan. Då får jag både njuta av det fina vädret och spara pengar. Tjänar pengar och slösar inga. Samt behöver inte betala för lunch på hela veckan. Perfa 😉 
Får tid att tvätta nu med. Det behövdes eftersom jag inte hade några rena strumpor. Eller jo en hade jag. Men det hjälper ju tyvärr bara halvvägs. 

Längtar till klockan 18 nu. Så jag får gå hem och ta en kall dusch och sen sätta mig och äta middag på restaurang med trevligt sällskap. Lyx!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.