Okategoriserade

Live for the moment


Från en fika förra veckan. På Muggen såklart. Haha, fikade där 3 gånger! 😛
Btw, ny ring på bilden. Från H&M. Man ser inte så bra men det är med svarta och genomskinliga stenar.

Idag känner jag mig lite mörbultad. Det känns som att jag ALDRIG får en ordentlig sömn och faktiskt vaknar utvilad. På lördag ska jag fan sova halva dagen! Hade en disskution igår med min vän som jag var och åt middag med. Som några av er kanske vet så börjar man senare på jobbet i Paris. Alltså vissa droppar in så sent som kl 11. Vanligast börjar de vid 9-9.30. Sen jobbar de iofs längre. Min vän festar en del och har vissa gånger kommit till jobbet lite sådär dagen efter och kanske vid halv elva. Jag går också och lägger mig för sent och vissa gånger har jag dragit och festat eller gjort saker så jag kommit hem alldeles för sent och sen varit en zombie hela dagen pga sömnbrist. Kommer hem 5 på morgonen och sover till två på eftermiddagen. Haha, man blir som tonåring igen!
Hur som helst så nu har hans chef sagt att han får raka sig och börja komma tidigare till jobbet. Haha!

Men det blir nog lite så vissa perioder i livet.  Eller när man flyttar utomlands. När man är singel, mellan 20-25 och lär känna nya människor. Man har så kul att man glömmer bort har kroppen mår och vad sömn heter. Konstigt nog är jag alltid mer trött och opeppad i Sverige än här. När jag var i Stockholm nu var jag inte alls sugen på att festa. Här däremot hakar jag gärna på även om kroppen säger nej. Man lever lite för stunden. Carpe diem liksom.
Någon som känner igen sig? 😉

Det var föresten en riktigt trevlig middag igår. Först en drink och sen middag. Jag tog lax med någon purjolöksgrej. Skitgott. Och nyttigt. Min kropp behöver lite detox.
Vi var på ett ställe som heter La Gare, det ligger i 16:e och är en omgjord tågstation. Lite dyrt men väl värd ett besök om man är i Paris och pengar inte är ett hinder. Riktigt coolt ställe.

0 kommentarer

  • Lollo

    ja filmen var bra, lite konstigt slut men det fattar man ju redan innan att man inte skulle fatta det eller vad man ska säga haha =)

    haha det är väl osm att din kropp är på semester jämt, jag är också sådan när jag är på sem, sover inget & så.. =)

  • Sandra

    Åh tack vad gullig du är 😊 Mitt hårsvall är dock inte alltid roligt att ha, det tar en j*vla tid att tvätta det, för att inte tala om hur lång tid det tar att få det torrt 😋 hehe

    Snygg ring btw!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.