Stockholm

Efter pausen


Södermalm innan det började töa och halva stan blev en enda stor vattenpöl…

Det blev en liten bloggpaus. Denna veckan har varit för fullbokad för att kunna hinna med bloggen. Sen blir det bara jobbigare och jobbigare att ta tag i bloggandet igen ju fler dagar som går. Så mycket att berätta och så många bilder att visa. Och så lite ork och tid.

Jag har haft en underbar vecka och helg. Jag behövde detta. Har till och med uppskattat snön, det är ju så vackert! Och jag har mått så bra av denna veckan. Umgås med människor jag tycker om, prata ett språk jag behärskar till fullo och andas frisk luft(jämfört med Paris är det frisk luft i Stockholm). Få känna av hur enkelt och effektivt det kan vara med saker och ting, vara så svensk man kan bli helt enkelt. 
Men nu saknar jag Paris och uppskattar verkligen det livet jag lever där just nu. Och på tisdag ska det bli 10 grader och strålande sol 😉

Veckan har gått fort och det har både blivit fest och vila. Igår var det inflyttningsfest. SJUKT kul var det. Idag tog jag och Jannike en liten shoppingrunda på TopShop och sen en snabbfika. Efter det åkte jag till min kusin Camilla vid St Eriksplan, hon fick en dotter för en månad sen och vi har inte setts på säkert 2-3 år så det var så trevligt att träffa henne. Och sambon som jag inte träffat tidigare. Tiden bara flög iväg, vi hade en massa att prata om.

Jag har MASSOR med bilder. Min kamera är full med allt jag hittat på dessa sex dagar. Men det får bli en massa bloggande i morgon på väg till flygplatsen.
Nu har det ätits tacosrester och om en dryg timme ska jag och Jannike på bio. Jag ska äntligen få se Snabba Cash! Ska bli kul 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.