Beauty

Happy Buddha

Jag faller ofta för mini-konceptet. Jag vet inte varför men jag älskar allt som är i mindre format. Sedan är det såklart också praktiskt för mig som reser en hel del för det är så onödigt att släpa med sig stora behållare med shampoo, duschkräm och annat jox. Dessutom är jag känslig för starka dofter så när jag gillar en produkt så håller jag fast vid den.
Som till exempel The Ritual of Happy Buddha från Rituals. Det här resekitet som doftar en blandning av apelsin och cederträ köpte jag för ett tag sedan och det är perfekt både på weekendresan och för att ta med till gymmet eller simhallen. Skrubben blir inte använd så ofta men kroppskrämen och duschmoussen packar jag alltid ner när jag tar mig tid till att duscha och basta på gymmet. Det finns även en duscholja som jag använt i flera år.

Just det där med träning och bastande ska jag göra idag efter jobbet. Inte för att träning är min favoritsyssla här i livet – helt ärligt är jag inte sen med att hitta på diverse ursäkter för att slippa – men det är ju så skönt efteråt. Senaste tiden har jag insett hur mycket jag behöver regelbunden träning. För den fysiska såväl som mentala hälsan, för att kunna sova bättre, för att inte se ut som ett genomskinligt spöke i ansiktet. Jag brukar packa ner allting i en väska kvällen innan som jag ställer vid dörren. Då är det svårare att hitta på ursäkter, till och med för mig.

Inser nu att detta inlägg liknar en käck, tysk reklamfilm för Ajax i skrivform, men det är egentligen bara menlöst svammel och ett hederligt tips från mig till dig. Så vassego!

0

0 kommentarer

  • artist

    Älskar Rituals! Själv har jag slutat duscha på gymmet för flera år sedan. Men kan faktiskt sakna att basta i bland. Så funderar på att ta mig i kragen och basta någon gång när det inte är så mycket folk på gymmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.