Italienskt i Bryssel

Förstå min besvikelse när jag längtat hela dagen efter att sätta mig i bastun efter ett svettigt träningspass och värma upp mina åldrande leder, för att upptäcka att bastun inte fungerar. När jag hade duschat och öppnade bastun fick jag ungefär samma känsla som mär man tar sats för att dricka ett glas vatten som visar sig vara varmt. Fast tvärtom. Det var… ljummet. Efter en stund när termometern envist stannade kvar på 47 grader, gav jag upp och klädde på mig. Så var det med det. Ett i-landsproblem utan dess like men ändå ett irriterande sådant.

När jag kom hem ”lagade” jag middag, som bestod av tortellini, mozzarella, körsbärstomater, parmaskinka och parmesan. Det är inte många dagar i veckan som jag inte äter någonting med italienska influenser. Det är trots allt det godaste köket.

Så italienskt fick det även bli en av kvällarna i Bryssel. Mina eminenta värdar tog med mig till CiPiaCe som ligger lite i utkanten av stadskärnan, precis vid ett riktigt mysigt torg. Restaurangen var trevlig, ägarna är italienare, chark- och ostbrickorna väl tilltagna och drinkarna var riktigt goda. Däremot hade jag gärna önskat lite mer av huvudrätten, men i det stora hela var det en positiv upplevelse. Särskilt eftersom att vi hade världens härligaste servitris.

Jag beställde en GT som jag försökte posera med, men Jullan var mest intresserad av att äta.

Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta med mitt maniska New Girl-maraton. I morgon är det bästa dagen på hela veckan!

0 reaktioner på ”Italienskt i Bryssel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen