C'est la vie

Gummistövlar, dagens utmaning och psykopater

Jag gjorde världens klipp på rean. Gummistövlar som var nedsatta 50 % och inte kostade mer än en och en halv hundralapp. Jag har väntat på att komma över ett par från Tretorn men det finns aldrig min storlek kvar när de hamnar på rea och jag är inte den som lägger stora summor på sådant. Idag är det regnigt och ”ända-in-i-benmärgen”-ruggigt väder så det passade bra att dra på stövlarna.

Idag jobbar jag fram till klockan fem och efter det kommer min kompis Fanny och hämtar upp min gamla säng. Äntligen kan jag montera ihop den nya sängen! M ska hjälpa mig för det hade nog varit lite av en utmaning att göra det själv. Det känns för övrigt som att det är lite av en relationsprövning att montera ihop Ikea-möbler? Om vi lyckas utan att göra slut på kuppen så ser jag fram emot att fira bedriften med god mat och seriemaraton. I sängen såklart.

På tal om serier såg jag klart säsong två av YOU i förrgår. Någon mer som sett den? Första säsongen var bra men i andra tyckte jag att det spårade ur totalt och jag fann mig själv tjuvkika framåt i avsnittet för att se om något roligare skulle hända. Jag läste även den här krönikan om serien, och undrar vilka normala människor som skulle tycka att det är allt annat än sjukt och frånstötande? Visst att det kan ge idéer till andra kvinnomördande, stalker-psykopater där ute men det känns som att de hade funnit inspiration oavsett vad. En normalt funtad vit man (om vi nu ska vara sådana) tycker inte att det är okej att förfölja kvinnor och mörda dem för kärlekens skull. Ibland känns det som att vi lever i ett samhälle med orimliga krav om att anpassa allt till allas subjektiva känslor och värderingar. But that’s just my opinion.

Nu är min rast slut så jag ska gå tillbaka till arbetet. Hörs sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.