Vardagslyx

Greetings from Malmö


Malmö idag. Soligt och fint!


God lunch på Redfellas med Madde. Vi hann sitta ute i solen en stund med. Och shoppa på H&M innan vi insåg att vi skulle bli sena till föreläsningen, haha.


Min hemresa igår var ganska smärtfri. For a change. Flyget var i tid, Öresundståget kom direkt, taxichauffören var ingen idiot och jag gjorde inga vurpor på isen(nu får snön och minusgraderna hålla sig borta från Malmö till december tycker jag!!). Men när jag satt på flygbussen och sagt hej då till Christophe, så önskade jag nästan att det skulle bli trafikproblem och att jag skulle missa flyget. Haha! Jag kände mig ganska ensam när jag gick och la mig i min tomma säng inatt vid ett och fasade för den tidiga morgonen. Men solen sken när jag vaknade så jag tog mig upp med bara en stunds snoozande. Iväg till skolan med en avstickare förbi konditoriet för att köpa frukost. Där stötte jag på Clas som var sådär glad som han alltid är. Kan det vara solen? Eller så är det bara så han är. Vår nya föreläsare är tyvärr inte lika rolig. Han är ganska förvirrad. Jag undrar om han ens hänger med själv när han stressar förbi segmentering och leverantörskonkurrenser…? Jag hänger då inte med…

Nu ska jag ta och rensa lite här hemma samt gå en promenix till Willy’s. Kylen gapar tom och jag behöver röra på fläsket lite. Jag har ju macaroner att kränga till dessert, hehe.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.