C'est la vie

Go do your chores Christine

Alltså vilket bisarrt väder det är! Det skiftar mellan regn och blåst, och sol och varmt hela tiden. Man blir knäpp på det! Jag köpte iafl ett paraply nu idag, ett billigt på H&M som väl lär hålla ungefär en vecka. Men vill inte lägga stora pengar på en sådan sak.

Jag hämtade äntligen väskan idag. Skönt att få alla kläder och saker igen! Problemet är nu bara att Helene åker till Sverige på lördag och jag har lämnat hälften av mina filmer där. Plus att jag glömde ett par skor hos dem. Nu kanske jag inte kan få tillbaka det förrän de kommer tillbaka i juli. Kul liksom. Merde! Måste försöka lösa det på något sätt. Lånade ut mina favoritfilmer och är rädd att jag kommer glömma bort det annars. Varför jag ens lämnade filmerna där är ju en fråga i sig…? Jag som knappt tycker om att låna ut till syrran och kusinen. Och nu lämnade jag Den lilla sjöjungfrun och Madagaskar i händerna på en 2,5-åring. Haha! Bra där Christine. Mais, c’est moi… trop gentil. 😉

Snart ska jag hämta Leo i skolan och ikväll har jag lite "sysslor" att göra. Eller ja, ska stryka lite bara. Roligt att säga så föresten, sysslor. Very Lilla huset på prärien-isch. "Mary, go do your chores!".
Kommer ni ihåg den serien? Det var min favvo när jag var liten… tyckte de levde ett så roligt(?) liv. Haha! Och det var så jag lärde mig engelska. 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.